Privatlivspolitik

Dette website ejes af A Place To, CVR-nr. 39754134.

Når du anvender hjemmesiden www.aplaceto.dk og tilmelder dig nyhedsbrev eller udfylder en formular, lagrer vi data.

​Data anvendes til følgende formål:

Data indsamlet ved brug af hjemmesiden anvendes til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som er relevante for dig. Det bruges til markedsføring på sociale medier samt til analyse af, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, for at optimere vores service og brugeroplevelsen.

Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til markedsføring på sociale medier samt til at sende dig  nyhedsbrevene.

Data indsamlet i forbindelse med vores kontaktformluar anvendes alene til at kontakte dig.

​Dataopbevaring og sletning af data:

Vi opbevarer personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

​Kategorier af personoplysninger:

Vi lagrer og anvender følgende kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger f.eks. navn, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder:

Vi har fået dine oplysninger:

  • A Place To nyhedsbrev på hjemmesiden.
  • Fra dig i forbindelse med udfyldt kontaktformular.
  • Fra andre kilder, der er offentlige tilgængelige, f.eks. sociale medier.

 

Behandlingsgrundlag:

Vi er nødt til at lagre disse oplysninger grundet:

  • ​Markedsføring af vores virksomhed.
  • En retlig forpligtelse, fx i henhold til bogføringsloven.​

 

Opbevaring:

Dine personoplysninger bliver opbevaret, så længe det er nødvendigt til disse formål:

  • ​I forbindelse med nyhedsbreve:
    ​Så længe du modtager markedsføringsmateriale og såfremt vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • I forbindelse kontaktformular, opbevares personoplysninger i den periode vi har brug for at kontakte dig, medmindre der er særlige grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke-registrerede kunder blive slettet efter 1 år, medmindre der er særlige grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Indsigt og klager

Du kan altid få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig anvendes, samt tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Derudover kan du til enhver tid få rettet eller slettet, de personoplysninger vi ligge inde med om dig.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til datatilsynet.

Henvendelse angående en eller flere af ovenstående sager skal ske til: lars@aplaceto.com.

Hvis du ønsker at trække samtykke tilbage, angående udsendelse af nyhedsbreve, kan det ske ved at trykke på linket i den enkelte nyhedsmail.