A Place To Dream

Vi kender næsten allesammen unge der leder efter bolig, enten mens de studerer eller som familie. Markedet er svært tilgængeligt, der er rift om boligerne.

Vi har selv haft udfordringen, ikke mindst med vores børns venner, der har stået i denne vanskelige boligsituation.
Deraf kom ideen til projektet – A Place To.

At opføre studie- og familielejligheder er en investering i fremtiden, da det ikke kun gavner de unge, men også samfundet som helhed ved at skabe muligheder, støtte og et bedre miljø for vækst og udvikling.

Vi drømmer om at skabe et miljø, hvor det er muligt at interagere og engagere sig med andre, hvilket kan føre til meningsfulde sociale relationer.


A Place To stusderende
Bæredygtigt Byggeri
DGNB Logo

A Place To Care

A Place To er Premium medlem i Rådet For Bæredygtigt Byggeri* og det er målsætningen, at projektet som minimum opnår en DGNB Guld certificering og DGNB hjerte.

A Place To’s boligkoncept åbner sig mod lejeren ved både at tilbyde effektive og intelligente boliger med attraktive fællesfaciliteter, og samtidig skabe de bedste rammer til øget beboer-komfort, modvirkning af ensomhed og inklusion.

DGNB Hjerte tager udgangspunkt i de fem hovedkategorier: Luftkvalitet, Akustik, Visuel komfort, Termisk komfort og Arkitektonisk værdi.

DGNB Hjerte er en udmærkelse for sundhed og velvære, som kan tildeles DGNB-certificeret byggeri.

DGNB Hjerte er skabt for at fremme sundhed og velvære i fremtidens byggeri. Her arbejdes der med mennesket i centrum, for at imødekomme skærpede krav til social bæredygtighed.

Hvem er vi?

Lars Kristensen

CEO, Grundlægger, A Place To

Lars Kristensen

+45 20 33 69 11

Peter Høpfner

CEO, Grundlægger, A Place To

Peter Høpfner

+45 40 98 34 65

Glenn Lau Rentius

Senior konsulent, A Place To

Glenn Lau Rentius