Studerende og ansatte fra SVS flytter ind i A Place To Esbjerg

A Place To Bygning

Sydvestjysk Sygehus har benyttet lejligheden til at sikre deres studerende og personale adgang til en del af de 431 attraktive nye lejligheder i A Place To .

Kun få mennesker har måttet flytte så ofte, som unge læger under deres uddannelse. En ny aftale indgået mellem Sydvestjysk Sygehus (SVS) og A Place To sikrer, at studerende og ansatte fra SVS får mulighed for at opleve Esbjerg fra sin bedste side i en lejlighed med en enestående udsigt fra de ny A Place To Tårne. Det vil gøre det mere nutidigt og levende, at elever fra Esbjergs første lægeteam flytter ind som beboere.

A Place To Esbjerg består af tre tårne på henholdsvis 66, 40 og 34 meter. Samtlige lejligheder har eget køkken, badeværelse og altan med udsigt over Esbjerg og de nærliggende omgivelser. Der vil være attraktive fællesfaciliteter, bl.a. en café, der tilbyder sunde måltider til beboerne, vaskeri, og en restaurant på toppen af det højeste tårn.

En del af sygehusets motivation for at indgå aftalen med A Place To Esbjerg er, at sygehuset i øjeblikket forbereder sig på, at en masters uddannelse i medicin åbner i Esbjerg fra september 2022. Muligheden for at studere i Esbjerg giver forhåbentlig også flere læger og andre SVS-studerende ønske om at slå rødder i området efter endt uddannelse. 

Når medicinstuderende inviteres til en uges sommerskole i SVS, vil de bl.a. få mulighed for at besøge A Place To Esbjerg ejendommen for at få et bedre indblik i området, de mange tilbud og fordele ved at bo i en af de BIG-designede A Place To lejligheder.

De første 105 af 431 lejligheder vil være klar til indflytning fra 1. februar 2021.
Ansøgere kan allerede tilmelde sig her