Fantastiske nyheder fra Esbjerg

A Place To Byggeri

Vi er glade for at meddele, at mens Corona krisen fortsætter med at have konsekvenser for os alle, har vi fastholdt optimisme, holdt vores afstand og holdt os til tidsplanen, så de første heldige lejere vil være i stand til at flytte ind I A Place To som planlagt i begyndelsen af det nye år.

Snart kan du flytte ind i en fuldt møbleret lejlighed med en fantastisk udsigt over Esbjerg by, havn og hav.

Vi er glade for at kunne meddele, at mens Corona-krisen fortsat har konsekvenser for os alle, har vi bevaret optimismen, holdt afstand og holdt os til tidsplanen, så de første heldige lejere kan flytte ind i A Place To som planlagt i begyndelsen af det nye år.

Alle tre spektakulære A Place To tårne er nu synlige og godt i gang med at blive bygget. Det næsthøjeste tårn, Tårn B, som bliver 40 meter højt, rejser sig nu over hustagene med sine ni etager, der rummer 105 lejligheder.

De to andre tårne på 34 og 66 meter er også godt på vej. I alt kommer de tre tårne til at rumme 417 lejligheder og desuden en stor reception, caféer, hyggelige mødeområder og øverst på 17. etage i det højeste tårn, Tårn A, kommer der en ny restaurant med en fantastisk udsigt over hele regionen.

Alt i alt går det godt og efter planen på byggepladsen i Esbjerg. Tårn B bliver det første, der åbner med fuldt møblerede lejligheder i smart design fra HAY og med eget køkken, bad og altan til en månedlig husleje fra 3.500 kroner – du skal bare medbringe dig selv.

Vi glæder os meget til at byde alle de nye beboere velkommen fra begyndelsen af 2021.

Mange unge har allerede tilmeldt sig og er interesserede i A Place To. Hvis du også er på udkig efter en unik bolig, eller hvis du vil høre mere om A Place To, så tilmeld dig nu på https://www.aplaceto.com/en/signup.

Du behøver ikke at være under uddannelse for at tilmelde dig. A Place To er for alle unge mennesker og unge professionelle, der leder efter et nyt hjem med uendelige fordele.