A Place To Hotels

Esbjerg Hotels Night

A Place To i Esbjerg udvides med et levende og exclusivt hotel, der lægger vægt på fællesskab. Hotellet åbner i oktober 2021 og ledes af en erfaren general manager.

En spektakulær bygning tegnet af det verdenskendte arkitektfirma BIG – Bjarke Ingels Group, værelser og suiter indrettet med design fra HAY og privat altan med betagende udsigt over Vesterhavet – det er rammen om det ny hotel, som bliver en del af Esbjergs arkitektoniske vartegn. A Place To i oktober 2021.

A Place To i Esbjerg er et innovativt, co-living koncept med i alt 314 lejeboliger fordelt på tre ikoniske bygninger. Med en beliggenhed tæt på Esbjergs bymidte, de mange uddannelsesinstitutioner og idrætsfaciliteter byen har at byde på, er konceptet målrettet et yngre segment. De første lejere flytter ind 1. februar 2021. Hotellet vil være en naturlig udvidelse af A Place To’s co-living koncept, der gør det muligt også at bo i A Place To både på kort og på langt sigt.

Hotellet indrettes på de øverste ni etager i den højeste af de tre tårne som når 66 meter med i alt 17 etager. Hotellet tilbyder 117 fuldt servicerede værelser og suiter – alle med egen altan, og tekøkken.

En inkluderende hoteloplevelse

I spidsen for hotellet står Bo Hjorth Paarup, der ser frem til at byde hotellets gæster velkommen i de unikke og levende omgivelser:

”Hotellet bliver en del af hele A Place To’s univers og bliver derfor en anderledes hoteloplevelse, fordi stedet vil emme af dynamik på grund af de mange unge lejere. Hotellet er for alle; forretningsrejsende, familien eller parret, der ønsker en hyggelig getaway. Med hotellets centrale beliggenhed ved skov, Vesterhavet og kun få minutters kørsel til Esbjerg centrum, er hotellet et oplagt sted at bo, hvis man vil opleve alt det, Esbjerg og omegn har at byde på”, udtaler Bo Hjorth Paarup.

Erfaren General Manager

Bo Hjorth Paarup har stor erfaring fra hotelbranchen, har bejdet for Scandic Hotels og været en del af AC Hotel Bella Sky Copenhagen fra starten. Han uddyber: “Jeg har tidligere været en del af indretningsprocessen på et hotel i en arkitekttegnet bygning, med en masse skæve vinkler, og jeg har erfaring med, hvordan man får det til at fungere med alle de ting, der skal tænkes ind i det. Hotelværelserne vil være større end traditionelle hotelværelser, og alle værelser og suiter har deres eget te-køkken, så de er perfekte, hvis du planlægger at bo på hotellet i en længere periode”.

Hjemlig stemning og restaurant med overkommelig priser

Bag hotellets indretning står det danske designbrand HAY, der har arbejdet tæt sammen med arkitekterne fra BIG for at skabe funktionelle og æstetiske løsninger, der får gæsterne til at føle sig hjemme hos A Place To . HAY har også leveret møbler til leje-lejlighederne på A Place To samt i de fælles fælles områder.

På tårnets øverste etage (17) vil hotellets gæster kunne nyde livet i en himmelbar og restaurant, der drives af ægteparret Marie og Michael Rønnebæk-Rørth, kendt fra restauranterne Silo og Hummer i København. Restauranten på A Place To vil være et uformelt koncept med fødevarer fremstillet af sæsonbetonede ingredienser. Det vil også være muligt at nyde den sammenlignelige udsigt over Nordsøen og Esbjerg med en dejlig cocktail.

Læs engelsk version af pressemeddelelse!
Læs original dansk udgave af pressemeddelelse!