A Place To officielt indviet

A Place To Grand Opening

Torsdag d. 2. september blev A Place To i Esbjerg officielt indviet med en længe ventet Grand Opening reception. Ved receptionen klippede Esbjerg Kommunes borgmester, Jesper Frost Rasmussen, det ceremonielle bånd, og omkring 120 særligt inviterede oplevede de spektakulære bygninger helt tæt på.

Borgmester Jesper Frost Rasmussen udtaler: ”A Place To er med til at sætte en helt ny dagsorden blandt andet med det fællesskab, som man kan blive en del af, og vi ser noget, som andre ikke har turde kaste sig ud i.”

“A Place To er også en del af, at vi i Esbjerg kan give studieboliggaranti og det er rigtig dejligt, at se at der nu er flyttet mange ind her. Stort tillykke til os alle sammen med, at vi i Esbjerg har fået nogle rigtig spændende boliger”

Åbningsreceptionen markerede også, at A Place To har allerede nu har anvist 170 lejere til de nuværende i alt 206 ledige lejligheder. Næste år vil der komme flere lejligheder til i A Place To ‘s højeste tårn (17 etager), som også huser A Place To Hotels, Esbjerg.