En vellykket lancering i Esbjerg

Lancering i Esbjerg

A Place To Esbjerg er nu officielt åbnet efter en solrig lancering i sidste weekend. Her havde vi fornøjelsen af at byde de første glade beboere velkommen. Mød Nicolai, der studerer økonomi, og er vores allerførste beboer.

Åbning gik efter planen

At sige, at vi var glade for at møde de første beboere er en underdrivelse. Heldigvis gik alt efter planen. Solen skinnede, og håndspritten var lige ved hånden. De nyankomne var glade, og indflytning i de møblerede lejligheder var helt problemfri.
Selv om en grand opening må vente, indtil fuglene kvidrer, og vi alle kan mødes igen, kunne vi ikke have bedt om en bedre dag til lancering.

Mød Nicolai, beboer nr. 1

Kl. 9:00 søndag ankom den allerførste beboer, Nicolai, for at få udleveret nøglerne til sin helt ny lejlighed. Nicolai er 25 år, er oprindeligt fra Varde, og han studerer økonomi.

Vi stillede Nicolai et par spørgsmål om hans oplevelse og planer.

Hvorfor valgte du at flytte ind i A Place To ?

Jeg er i øjeblikket ansøger om en kandidatgrad i Canada, der starter september 2021, så for mig er det perfekt, at lejlighederne er fuldt møbleret. Det gør alt meget lettere, hvis jeg bliver accepteret og flytte til Canada. Og da jeg senere fandt ud af om de mange fælles områder og A Place To -samfund, det var en klar bonus!

Er du tilfreds med din nye lejlighed?

Ja det er jeg. Jeg tog 3D tour af lejligheden, før jeg flyttede ind, hvilket viste sig at være en ganske nøjagtig præsentation, så jeg er tilfreds med lejligheden. Jeg har stadig noget jeg skal have organiseret, men det kommer altsammen efterhånden!

Hvad glæder du dig mest til i de kommende måneder?

Helt sikkert til at fællesområdet “Staytion” bliver klar -og at corona også er under kontrol, så vi kan udnytte rummet og være sammen.

Vi byder en varm velkomst til Nicolai og alle de andre beboere i A Place To Esbjerg.